Städfirma trapp i Malmö

Att hålla trapphuset rent och snyggt är nödvändigt för att hyres- eller bostadsgäster ska trivas, men även för att ge ett gott intryck och hålla utrymmet fritt från bakterier. Med hjälp av en städfirma trapp i Malmö kan du få rena och fina trappor med en städfrekvens som är anpassad efter fastighetens behov.

Vad kostar det att anlita en städfirma?

Hur mycket du kommer få betala för städningen av trapphuset kan vara mycket varierande. En aspekt som kan påverka priset är naturligtvis hur stort trapphuset är och vilka moment som ska utföras. Många fastigheter väljer att öka sin städfrekvens under vinterhalvåret då snö, löv och en hel del grus kommer in, medan man har en lägre frekvens under sommaren. Det enklaste sättet att ta reda på priset är att välja ut några städfirmor som man tycker verkar intressanta och sedan be om en offertförfrågan för att lättare kunna jämföra priser och innehåll.

Personligt besök för bättre städinstruktioner

De allra flesta professionella städfirmor kommer mer än gärna ut på ett personligt besök för att titta på trapphuset. En städning av ett trapphus kostar vanligtvis en hel del och då kan det kännas tryggt att få skapa en mer personlig kontakt med städfirman innan man skriver ett avtal. Ibland kan ett personligt besök även vara nödvändigt för att städfirman ska kunna ge en så korrekt offert som möjligt.

Anlita en professionell städfirma trapp i Malmö

Anlita en städfirma i Malmö

En städfirma för trapphus kan hjälpa kunden med väldigt många moment som man inte vill eller klarar av att utföra själv. Att städa ett större trapphus kan dessutom ta mycket lång tid och kräver ett flertal städmoment för att hållas i toppskick. Det finns många bra städfirmor runt om i Malmö som mer än gärna tar sig an er fastighetsstädning och kan hjälpa till med allt från dammsugning, dammtorkning och våttorkning av golv.